Vacature Toegepaste Statistiek & Onderzoeksmethoden  - VVSOR - VVSOR

Netherlands Society for Statistics and Operations Research | Dutch
05 June - 01 November 2020

Vacature Toegepaste Statistiek & Onderzoeksmethoden 

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die actief kan bijdragen aan het onderwijs van kwantitatieve empirische onderzoeksmethoden in de BSc, MSc en andere programma’s van de Rotterdam School of Management. Geschikte kandidaten hebben een sterke achtergrond in kwantitatieve empirische analysemethoden, zoals econometrie en statistiek, en hebben bijvoorkeur affiniteit met kwalitatieve onderzoeksmethoden, zoals het ontwerpen van onderzoek, interviewtechnieken en casestudies. Kandidaten moeten les kunnen geven in het Nederlands en het Engels.

De positie kan worden ingevuld als (senior) lecturer of als assistant/associate professor. Kandidaten die interesse hebben in een positie als assistant of associate professor, hebben naast interesse in onderwijs een serieuze, aantoonbare belangstelling voor het doen van empirisch onderzoek in een van de deeldisciplines van bedrijfskundig onderzoek, bij voorkeur gerelateerd aan supply chain management, information science/technology, operations management of logistiek.

De positie kan part-time, full-time, en zelfs op tijdelijke basis, worden ingevuld. Applicaties worden in behandeling genomen totdat de positie is vervuld. Geïnteresseerd kandidaten kunnen contact opnemen met professor Finn Wynstra (fwynstra@rsm.nl).