Aanmelden voor VVSOR Media Expert Groep - VVSOR - VVSOR

Netherlands Society for Statistics and Operations Research | Dutch

Aanmelden voor VVSOR Media Expert Groep

Na de “Media Introductie” training op donderdag 1 oktober waarbij alle leden kennis konden maken met communiceren met en via de media, kunnen leden zich aanmelden voor de Expert Groep van de VVSOR.

Inhoud:

De VVSOR heeft als doel om statistici en statistiek en OR zichtbaarder te maken in en via de media. Leden kunnen zich nu aanmelden voor VVSOR’s Media Expert Groep. De VVSOR zal de leden van de Expert Media Groep ondersteunen d.m.v. trainingen (zoals schrijf- of interview trainingen) en met het in contact komen met de media. Deze groep VVSOR-leden zal een aanspreekpunt zijn voor journalisten met statistische vragen en, indien zij dat willen, ook actiever de media op gaan zoeken. Zij doen dit allemaal uit eigen naam.

Actiever in de media komen kan in verschillende vormen, bijvoorbeeld door journalisten te helpen bij het duiden van statistische resultaten, geschreven stukken voor te leggen aan de media, of door jezelf voor te dragen om als expert geïnterviewd te worden.

Meld je hier aan:

 

Aanmeldformulier VVSOR Media Expert Groep

Vragen?

Voor vragen over de training of de Media Expert Groep, mail naar pers@vvsor.nl.

English summary:

The VVSOR organized an introductory training to the media for members who consider to be in closer contact with the media. Contact us at pers@vvsor.nl to express interest for an English media training.